Beschikbaarheidschecker live bij DELTA Fiber Nederland

April 2020

In september van vorig jaar kondigden wij aan dat we samen met Infodation een generieke beschikbaarheidschecker (BC) zouden bouwen. Hierin kunnen netwerkeigenaren hun netwerk aanbieden en huurders kunnen kijken of er ergens netwerk beschikbaar is.

Sinds 17 maart is deze beschikbaarheidschecker live bij onze gezamenlijke klant DELTA Fiber Nederland. De BC ontsluit de data vanuit de Cocon omgeving van DELTA Fiber Nederland. De BC stelt DELTA Fiber Nederland in staat om eenduidig en efficiënt hun data te ontsluiten, waardoor het aansluitproces geoptimaliseerd wordt.

De samenwerking tussen Speer IT en Infodation is geen eenmalige toevalstreffer, maar een commitment voor de langere termijn waarbij we met 2 partijen die beiden diepgewortelde ankers in de Telecom markt​ hebben oplossingen aan het ontwikkelen zijn voor dezelfde soort klantvragen. De beschikbaarheidschecker is het eerste onderdeel van de oplossing, er volgen nog meerdere modules die gezamenlijk en onafhankelijk van elkaar inzetbaar ​zijn en zich richten op een deel van de OSS/BSS stack.

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden? Bel dan 035-6237936 of mail ons.