CoconTheWeb ontwikkelingen

In 2020 hebben wij aandacht besteed aan het optimaliseren en verbeteren van ons product CoconTheWeb. De mogelijkheden die een webapplicatie biedt, zorgt voor interessante nieuwe technologieën en dus innovaties. Een product waardoor dit meteen zichtbaar is geworden is uiteraard Kaart 2.0 (welk in 2021 gewoon Kaart zal heten). Door een webapplicatie te combineren met de nieuwste technologieën is het nu bijvoorbeeld mogelijk om in onze kaart te gaan staan en de situatie te bekijken hoe het er echt uit zou zien en de veranderingen te zien door terug te gaan in de tijd. We hebben daarnaast veel geïnvesteerd in het mogelijk maken dat klanten zelf lagen over de kaart heen kunnen plaatsen. Dit om bijvoorbeeld vergelijkingen te trekken of beter te kunnen plannen.

Ook is het op zeer korte termijn mogelijk om je glasvezel netwerk te monitoren door middel van FiberFit Monitoring en dit direct te koppelen aan je data in Cocon the Web. Dit betekent dat als er een verstoring is op je netwerk je de notificatie direct terug ziet in Cocon the Web, hier naar toe kan gaan en de locatie en situatie kunt bekijken op de kaart. Ook kan hier dan direct een melding van gemaakt worden, in bijvoorbeeld Planned Work. Totale ontzorging en minimale kans op vertekening van de situatie zoals die is in realiteit.

In 2021 kun je uiteraard nog meer van ons verwachten. We werken met veel enthousiasme aan een Business Intelligence oplossing waarbij er dashboards en grafieken gegenereerd zullen gaan worden met de data die in CoconTheWeb beschikbaar is. Daarnaast gaan we uiteraard FiberFit Monitoring verder ontwikkelen om nog meer geïntegreerd te werken met CoconTheWeb, gaan we Veldwerk verbeteren en zijn er ontwikkelingen om je netwerk en/of situatie recht te leggen in CoconTheWeb direct via GPS.