Contractverlenging Speer IT – British Telecom (BT)

8 oktober 2018

In juni konden we al melden dat Deutsche Glasfaser het contract met ons voor 4 jaar heeft verlengd. Nu hebben we ook het contract met British Telecom (BT) voor 5 jaar verlengd, voor de landen Nederland, België, Spanje en Ierland.

BT is onze eerste klant en maakt gebruik van vrijwel al onze producten. Met name Cocon is van essentieel belang voor het beheer van hun netwerken in deze landen.

We zijn blij dat onze klanten langere relaties met ons aangaan en vertrouwen hebben in ons product en onze innovatiekracht.

René Drost, Manager Networks Account Team bij BT: “Wij werken nu al 18 jaar samen met Speer IT en in die tijd hebben zij ons altijd met raad en proactieve oplossingen terzijde gestaan. Mede daarom hebben we het contract nu weer verlengd omdat wij geloven dat Cocon de standaard is voor de industrie en omdat we zeker weten dat innovaties zoals Veldwerk ons een betere kwaliteit van ons netwerk en een hogere efficiëntie opleveren.”

Speer IT heeft als visie om te innoveren door te luisteren. Een mooi voorbeeld hiervan is de  mogelijkheid van het tonen van vervuilde grond in Cocon. Hier hebben de ideeën van René en zijn team gezorgd voor een mooie innovatie voor de hele industrie.