Nieuw cursusaanbod: CTTH e-learning nu beschikbaar in de Speer IT Academy

Onze trainers en consultants krijgen veelvuldig het verzoek voor ondersteuning bij oplevering van de FTTH-projecten via onze CTTH controletool. Voor ons uiteraard een reden om daarop in te haken met een structurele oplossing.

Er is hard gewerkt aan de ontwikkeling van online lesmateriaal voor de CTTH controletool. Op deze manier kunnen we de leerstof zo helder en gestructureerd mogelijk aanbieden in een onlinetraining. Deze training kan je op elk moment en in je eigen tempo volgen.

Het resultaat: de CTTH e-learning is vanaf NU te boeken in de Speer IT Academy!

Voor wie is de training bedoeld?

Voor iedereen die meer wil weten over de oplevering van FTTH-projecten en de functionaliteit van CTTH. De e-learning is zo opgezet dat deze gebruikt kan worden voor zowel nieuwe collega’s als ook voor kenners die wat extra uitleg kunnen gebruiken. De training is heel goed geschikt voor aannemers en engineers die een FTTH-dataset foutloos op willen leveren naar Cocon.

Wat heeft de CTTH e-learning te bieden?

  • Een goede basiskennis over het werken met de CTTH-tool.
  • Een handvat voor de oplevering van een dataset via de CTTH-tool.
  • Uitleg over hoe het opleverproces op de achtergrond in zijn werk gaat.
  • Inzicht in de overgang van de FTTH-ontwerpfase naar de beheerfase.

 

Hoe kom ik aan een inlog voor het portal?

Je kunt toegang krijgen tot de CTTH e-learning via de verantwoordelijke voor trainingen bij je organisatie. Daarom komen we graag in contact met de juiste personen binnen jouw organisatie die trainingen aanvragen en beheren zodat wij hen toegang kunnen geven tot het portal. Wil je ons in contact brengen met de verantwoordelijke bij je organisatie, of ben je dat zelf, stuur ons dan een email naar training@speerit.nl.