Dio Snel: Geen dag is hetzelfde

Maak kennis met Dio Snel, 22 jaar en werkzaam op onze afdeling Technical support.

Dio: “Voordat ik bij Speer IT terecht kwam heb ik eerst de studie mbo-niveau 4 opleiding ICT- en Systeembeheer gevolgd en afgerond.

Nadat ik afstudeerde ben ik bij NCOI aan de slag gegaan als medewerker ICT. Dit was een leuke baan in een fijn team en met diverse werkzaamheden.

Toen ik daar ruim 2 jaar werkte ben ik benaderd door Speer IT voor de vacature Technical Support Engineer. Het idee van deze nieuwe uitdaging maakte mij direct enthousiast, aangezien ik sinds mijn studie al graag bij een IT/softwarebedrijf met 50 tot 100 collega’s wilde werken. Na de gesprekken bleek dat we goed bij elkaar passen en is het contract ondertekend.

Inmiddels ben ik 9 maanden verder na de overstap en nog steeds iedere dag blij met de stap die ik gemaakt heb. De functie biedt veel uitdaging en ruimte om te ontwikkelen in je eigen kennis. Het bedrijf zet zich in om samen met jou op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten en voorkeuren zodat je daar nog verder in kunt groeien. Naast dat er hard gewerkt wordt om onze producten zo sterk mogelijk te houden, is er ook ruimte voor gezelligheid op de werkvloer. Er hangt een informele sfeer wat ervoor zorgt dat iedereen toegankelijk en benaderbaar is. Ik ben trots op ons team omdat het een enorm fijn team is om mee samen te werken op verschillende aspecten.

We zijn dagelijks bezig met de klanten tevreden te maken en te houden bij technische problemen/vraagstukken bij het gebruik van onze producten. Deze meldingen zijn regelmatig van vrij complexe aard, wat ervoor zorgt dat het oplossen hiervan voldoening geeft. Geen dag is hetzelfde omdat de meldingen variëren. Naast mijn werkzaamheden als Technical Support Engineer word ik inmiddels ook betrokken bij sommige projecten wat de variatie nog groter maakt.

Als je houdt van technisch onderzoeken, doorpakken en echt aan het denken gezet wilt worden dan is dit de ideale functie.”