Een terug- en vooruitblik

Het jaar 2021 is nog niet voorbij, maar we kijken daar nu al met een zeer goed gevoel op terug.
We hebben mooie nieuwe ontwikkelingen aan Cocon kunnen toevoegen alsook belangrijke investeringen kunnen inzetten op de onderliggende infrastructuur.

De verwachting is dat we in 2022 met de Speer IT oplossingen volledig draaien binnen de datacenters van Microsoft en onze software aanbieden vanuit de Azure Cloud.

Daarnaast zijn er een aantal ambitieuze nieuwe partijen in de Benelux ontstaan die voor Cocon gekozen hebben zoals UniFiber, Fiberklaar, Open Dutch Fiber en Glaspoort. We zijn trots dat we voor deze nieuwe partijen mogen werken. Tevens hebben we dit jaar onze eerste Cocon omgeving in Frankrijk opgeleverd, in opdracht van Eurofiber.

Ook het nieuwe platform GRIDSZ, wat we gezamenlijk ontwikkelen en in de markt zetten met onze partner Infodation kende een prachtige start en heeft zich heel goed kunnen door ontwikkelen in het afgelopen jaar. Met name door de input van Delta Fiber, T-Mobile, Fiberklaar en Open Dutch Fiber die het platform gebruiken voor hun administratieve processen rond de aanleg en beheer van glasvezel.
Daarnaast hebben we ook verder ontwikkeld aan onze FiberFit Monitoring oplossing die we gezamenlijk met Simac in de markt zetten. Ideaal voor het real-time monitoren van hoogwaardige glasvezelverbindingen.

Ondanks alle aanpassingen in werken en samenwerken die we het afgelopen jaar hebben moeten ondergaan is 2021 een goed jaar geweest voor Speer IT en kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst en op een goede continuering van de samenwerking met jullie, met onze klanten.
Bedankt voor jullie vertrouwen!