Even Voorstellen: Danielle Nierop

Even voorstellen; sinds begin januari heeft Speer IT een fulltime Marketeer in dienst. We interviewen Danielle Nierop, een van onze nieuwe collega’s.

Danielle, wat is je eerste indruk?

De eerste indruk die ik van Speer IT kreeg is dat het een innovatief en zeer betrokken bedrijf is voor haar klanten en voor de medewerkers. Na een warm welkom door de aanwezige collega’s, werd er meteen gestart met een serieus en professioneel opgezet on-boarding programma. De eerste uitdaging was een 3-daagse training in Cocon, het glasvezel registratie systeem van Speer IT. Gevolgd door een online training van CoconTheWeb. Ik vond het een super leuke start omdat je meteen een indruk krijgt van wat de software doet, waar onze klanten dagelijks mee bezig zijn en waarom zo’n GIS systeem zo belangrijk is.

Er is echt een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan. De glasvezel branche kent vele facetten en veel verschillende partijen, die verschillende rollen vervullen. Er ligt een ontzettend leuke uitdaging voor me klaar.

Waarom heb je gekozen om bij Speer IT te komen werken?

Ik loop al bijna 28 jaar mee in de IT branche en ben dus bekend met de vele voordelen van digitalisering. Via een oude bekende kwam deze leuke functie van Sr Marketing Manager op mijn pad. Een rol die mij opnieuw een leuke uitdaging biedt waarin ik al mijn allround marketing kennis kan toepassen. Speer IT heeft de ambitie om haar internationale footprint te vergroten en ook in het buitenland een belangrijke speler te worden. Dat zal een van mijn focus gebieden zijn om samen met elkaar die groei te gaan realiseren.

Ik kan iedereen aanraden om kennis te komen maken met Speer IT, door de snelle groei van de organisatie in de dynamische telecom markt, zoeken we nog een .net Developer(#C), Consultant, Tester en Support medewerker. Kijk snel op onze website https://www.speerit.nl/werken-bij