Beheer zelf externe lagen

September 2019

Speer IT heeft de ambitie om ervoor te zorgen dat geografische informatie bij elkaar blijft. Zodat u uw netwerk kunt vergelijken met andere geografische informatie.

Er is een toenemende trend bij overheidsinstellingen en andere informatie aanbieders om data aan te bieden. Speer IT heeft als stelregel dat informatie altijd overal en snel beschikbaar moet zijn en een hoge performance moet bieden. Wij bereiden daarom altijd zelf de data voor de klant voor.

De gebruikers van onze systemen willen de publieke lagen kunnen combineren met wat zij zelf in Cocon hebben beheerd. Hiervoor hebben wij nieuwe functionaliteit ontwikkeld. Deze functionaliteit biedt de mogelijkheid om zelf WFS lagen (GeoJSON en ArcGIS) toe te voegen aan uw kaart in CoconTheWeb. U kunt bijvoorbeeld de informatie van Openbare Werken en Waterbeheer toevoegen aan uw eigen kaart. Deze functionaliteit komt in het 4e kwartaal beschikbaar voor alle CoconTheWeb gebruikers.

De functionaliteit is zo opgezet dat CoconTheWeb blijft functioneren terwijl u wacht op wat er via WFS binnenkomt.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw accountmanager.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe productontwikkelingen, evenementen en ander nieuws.