Jan de Vries – Medewerker Technical Support

Ook zo benieuwd welke mensen er nou achter het bedrijf Speer IT zitten? En wie je aan de telefoon kunt krijgen als je Technical Support belt? Bij deze stellen we Jan de Vries aan je voor!

Jan is 33 jaar en werkt al ruim 7 jaar bij Speer IT. Sinds een aantal jaren is hij medewerker bij Technical Support. Vanuit zijn opleiding tot bouwkundige is hij gewend om technisch en in oplossingen te denken. Rond 2012 ging hij bij Speer IT als softwaretester aan de slag. Destijds werd Cocon gemigreerd van Cocon10 naar Cocon11. Jan heeft dit traject grotendeels begeleid, uitgebreid en getest. Daarnaast heeft hij alle feedback van gebruikers en klanten vertaald voor de programmeurs en vice versa. Een belangrijk spil in de ontwikkeling dus!

Jan staat bekend om zijn eindeloze geduld en goede humeur. Hij is altijd bezig de klant en de gebruiker zo goed mogelijk te helpen; iedere uitdaging is als een complexe puzzel waarvan Jan de oplossing wil en zal vinden. Door zijn ervaring als tester en coördinator van de Cocon10-Cocon11 migratie heeft Jan bijna alle Cocon schermen wel een keer voorbij zien komen en heeft hij zo een uitgebreide kennis van Cocon opgedaan. Zodoende is Jan een aantal jaar geleden op Technical Support terechtgekomen waar hij zijn kennis en kunde uitgebreid kan inzetten om klanten en gebruikers te ondersteunen. Niets leukers dan iemand echt verder kunnen helpen en contact onderhouden met de klant.

Doordat Cocon blijft evolueren ervaart Jan continu uitdaging in zijn werk, hij leert iedere dag nog iets bij over het product en de mogelijkheden.

Privé geniet Jan van een fijn potje golfen op een mooie baan (handicap onder de 20!) en tijd doorbrengen met zijn vriendin, vrienden en familie.