Jurgen Schoolderman – Sales & Partner director

11 maart 2019

Jurgen Schoolderman is de medewerker die er vanaf het begin van Speer IT bij was. In 2004 was hij de eerste werknemer van Speer IT. Werknemer zijn in de tijd dat een bedrijf opstart betekent dat geen dag hetzelfde is, en dat je bij verschillende onderdelen betrokken raakt. “Ik heb bijvoorbeeld samen met Wilmar Aarsen, nu teamleader Servicedesk, de servicedesk opgezet. Ik kwam daarnaast in aanraking met trainingen en accountbeheer, en daar ben ik een lange tijd werkzaam in geweest.”

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is Speer IT uitgegroeid tot een goedlopend en groeiend bedrijf. De trainingen zijn opgepakt door een nieuwe trainer, dus hoogtijd om eens te kijken waar Jurgen zich nu mee bezig houdt. “Ik ben op dit moment verantwoordelijk voor de Sales en Accountbeheer afdeling. Ongeveer 65% van de accounts vallen onder mij. Vanaf 1 maart mag ik me volledig focussen op de sales en het oprichten en ondersteunen van onze buitenlandse partners. Om mij hier volledig op te kunnen richten staat is er daarom ook een nieuwe accountmanager toegevoegd aan het team.”

Speer IT neemt met het aanstellen van een vast aanspreekpunt voor de buitenlandse bedrijven een stap in de goede richting met het oog op het meerjarenplan. Hierin is aangegeven dat we binnen vijf jaar een aantal buitenlandse telecom- en softwarepartners aan ons willen binden, met wie wij klanten op lokaal niveau in Europa (en daarbuiten) op maat kunnen bedienen.