Abdel Harmaz: Accountmanager

Maak kennis met Abdel Harmaz (30), één van onze accountmanagers. Zelf gebruikt hij liever de term relatiemanager: “Relatiemanager maakt het voor mijn gevoel persoonlijker, niet alleen de naam, maar ook de benadering. Ik werk graag samen met mensen om de beste oplossingen te vinden voor problemen door de juiste vragen te stellen”.  

 

Maak kennis met Abdel Harmaz


Maak kennis met Abdel Harmaz:

Abdel werkt nu ruim 3 jaar bij Speerworks en Speer IT. Hij is gestart als Consultant bij Speerworks (dochterbedrijf Speer IT) maar switchte naar een functie als Accountmanager bij Speer IT zelf. Een logische stap voor hem, met een studie Small Business en Retail Management waar het goed op aan sluit. Een studie die hij in 2016 vanuit Vietnam heeft afgerond.

Vanuit Vietnam? Dat is het vertellen wel waard. Abdel is in 2016 getrouwd en ging aansluitend met zijn vrouw op wereldreis. Omdat de verdediging van zijn scriptie door omstandigheden op zich liet wachten mocht hij die uiteindelijk via Skype en vanuit Vietnam verdedigen. Volledig geslaagd natuurlijk! 

Abdel vind het belangrijk om te blijven innoveren en optimaal gebruik te maken van slimme oplossingen zoals FiberFIT, zodat onze klanten er op vooruit blijven gaan.


Wilt u kennis maken met Abdel of één van onze andere collega’s? Via de contact link vindt u al onze contact gegevens.