MARXACT - Innovatieve oplossing binnen GIS en Telecom markt

Als innovatieve club identificeert Speer IT ook andere innovatieve oplossingen binnen de GIS en de telecom markt.

Marxact is het nieuwe bedrijf van de zoon van de oprichter van Speer IT, Mark van der Heijden, Tommy van der Heijden, en zijn zwager en zakenpartner Raoul van Ginkel. Binnen Marxact ontwikkelen zij een nieuwe manier van meten door GPS toegankelijker te maken. Door die grotere toegankelijkheid verwachten we dat GPS-metingen vaker en eerder in operationele processen gebruikt zullen worden.

Met de UNI kunt u GNSS metingen bekijken, uploaden, wijzigen en beheren via de UNI Cloud live in Cocon / CTW, na het starten van RTK. Met de UNI kan voor elke gebruiker, op elk moment, met het gemak van de vertrouwde Cocon omgeving, glasvezel gemeten worden.

UNI & Cocon = Werken met flexibiliteit, snellere levering en optimalisatie van processen.

Het gebruik van de UNI's vermindert het installatieproces en verhoogt de efficiëntie, en alle meetgegevens gaan rechtstreeks van de externe ingenieur naar Cocon, waardoor de kaarten nog gedetailleerder en vollediger worden.

De UNI werkt zeer succesvol samen met de module Veldwerk bij Cocon. Bekijk de video voor een indruk van de mogelijkheden.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe productontwikkelingen, evenementen en ander nieuws.