ONTWIKKELINGEN COCON

2020 stond voor Cocon vooral in het teken van de overstap van MapInfo 15 naar MapInfo 2019. Als het hart van Cocon de geografie is, dan kunnen we MapInfo gerust de aorta noemen. Om deze aorta te vervangen door een nieuwer model is dus een hele belangrijke ontwikkeling geweest die veel voeten in de aarde had.

Innovaties

Naast deze openhartoperatie hebben we ook grote stappen gemaakt voor aankomende innovaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van het volledig ondersteunen van MUX en PON apparatuur in registratie en verbinding logica? Een ontzettende belangrijke ontwikkeling voor de toekomst van glasvezel én dus Cocon. Of dan dit voor Plannedwork: hoe mooi zou het zijn als je in één oogopslag kon zien op welke momenten je een onderbreking hebt staan en waar nog wel een gerelateerde onderbreking bij kan? Of nóg een stap verder: wat als Cocon zelfs het optimale tijdstip voor een onderbreking automatisch kan bepalen en aan jou kan voorstellen?

In 2021 zullen wij eerst deze innovaties verder ontwikkelen en introduceren, daarna zullen wij ons verder richten op inpandige registratie. Want een glasvezelverbinding stopt natuurlijk niet bij de deurpost.