Speer IT en haar werknemers adopteren 2020 m2 tropisch regenwoud 

Speer IT en haar werknemers adopteren een 2.020 m2 regenwoud 

Wij hebben niet alleen hart voor de zaak, maar juist ook voor elkaar en de wereld waarin we mogen leven. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We hebben volledig inzicht in onze Carbon Footprint en we hebben hier ons CO2 beleidsplan op gebaseerd. 

Bij het behalen en behouden van ons CO2-prestatieladder certificaat worden wij ondersteund door onze adviseur Martin Havik van De Duurzame Adviseurs. Via hem kwamen we in contact met de stichting Work with Nature. Een van de initiatieven van deze stichting is het beschermen van het tropisch regenwoud in Costa Rica. Dit doen zij door via donateurs stukken regenwoud aan te kopen, om zo een beschermd gebied te creëren, waar biodiversiteit weer toe zal nemen. 

Bedrijven en particulieren kunnen stukken tropisch regenwoud adopteren via de website www.adopteerregenwoud.nl.

Steentje bijdragen

Omdat wij dit een goed initiatief vinden, hebben we besloten om hier ook ons steentje aan bij te dragen. Vanwege het 20-jarig bestaan van Speer IT hebben we voor elke werknemer 20 vierkante meter tropisch regenwoud geadopteerd. Daarnaast hebben we onze werknemers gevraagd om zelf ook bij te dragen, waarbij elke vierkante meter die zij adopteren, wordt verdubbeld door Speer IT.

Op deze manier hebben we samen 2.020 m2 tropisch regenwoud geadopteerd. 

Speert IT adopteert 2020 m2 tropisch regenwoud