Stephan Abbes- Accountmanager

September 2019

Graag stellen we zo nu en dan een medewerker aan je voor. Vandaag is de eer aan Stephan Abbes, accountmanager bij Speer IT. Stephan is 29 jaar en woont in Utrecht. Na zijn studie Small Business Management aan de Hogeschool in Zwolle heeft hij eerst werkervaring op gedaan in Zuid-Afrika.

Vervolgens is hij ruim 4 jaar geleden gestart bij Speerworks, de dochteronderneming van Speer IT. Stephan was in no time op de hoogte van de ins-en-outs van Cocon en startte al snel bij een klant. Doordat hij snel kennis opdeed en makkelijk verbanden legde, werd hij al gauw Cocon specialist. Vanuit deze positie kon hij interessante opdrachten naar zich toe trekken en hij heeft zelfs gehele migraties van databases naar Cocon begeleid.

Na verschillende andere klantopdrachten, was het voor Stephan tijd voor een nieuwe uitdaging binnen Speerworks: hij werd teamleider. “Binnen deze rol heb ik veel geleerd over leiding geven binnen een jong team. Het leukste aan mijn werk als teamleider vond ik toch echt de kennisoverdracht aan (nieuwe) Speerworkers en om ervoor te zorgen dat de processen binnen het team slim en efficiënt werden uitgevoerd”.

Na een leuke tijd bij Speerworks heeft Stephan afgelopen januari de overstap gemaakt naar Speer IT als accountmanager: “Ik was toe aan een volgende stap in mijn loopbaan en keek uit naar nieuwe ontwikkelingen opzetten in samenwerking met klanten. Als accountmanager zijnde kom ik nu bij diverse klanten over de vloer en probeer ze verder te laten komen met onze producten.”