Succesvolle audit voor onze ISO 9001 en 27001 certificeringen 

Wederom hebben wij in juni weer een uitgebreide ISO-audit laten uitvoeren door een geaccrediteerde certificatie-instelling. Voor ons een jaarlijks terugkerende procedure die van cruciaal belang is. Wij zijn dan ook weer verheugd dat we zonder vermeldingswaardige bevindingen voor de audits geslaagd zijn. 

“Deze certificering is voor ons heel belangrijk”, legt Peterpaul Brundel uit, CFO en Quality Manager bij Speer IT. “Ik ben verantwoordelijk voor de ISO-certificeringen en het bewaken van alles dat daarvoor nodig is. Ik denk niet dat ik uit hoef te leggen dat informatiebeveiliging van cruciaal belang is. Helemaal in de huidige tijd waarin we leven en werken. Voor ons staat de klant voorop en met dat dus de databeveiliging van alle gegevens waar onze mensen en systemen dagelijks mee te maken krijgen. Onze klanten moeten ons blindelings kunnen vertrouwen dat wij onze zaken – processen, diensten en applicaties – op orde hebben. 

In onze ogen is vertrouwen binnen een samenwerking een onmisbare schakel. In dat kader willen wij met onze certificaten laten zien dat wij voortdurend bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening en producten. En bewijzen wij hiermee dat wij voldoen aan de huidige normen van de ISO 9001 en 27001.  

Het behalen van de certificaten is één ding maar het behouden ervan is stap twee. De audits houden ons scherp en samen met de auditors bekijken we keer op keer waar er nog verbeteringen, noem het voortschrijdend inzicht, te behalen vallen. Wij zijn weer tevreden met het succesvol doorlopen van de audits voor onze ISO 9001 en ISO 27001 certificaten”, aldus Brundel. 

Meer weten over ISO-certificering? Lees meer: ISO 9001 en ISO 27001