Van toerisme tot optische vezel, Marie-Cécile deed het!

Bonjour!
Mijn naam is Marie-Cécile en ik werk sinds september 2021 als trainer bij Speer IT. In die korte tijd is er een wereld voor mij opengegaan. Na vijf jaar als relatiebeheerder in de toeristische sector te hebben gewerkt, keek ik uit naar een nieuwe uitdaging, hoewel ik me tot voor kort niet had kunnen voorstellen dat ik nu zou zorgen voor training in slimme software zoals Cocon en CTW

Waarom dan deze enorme overstap? Speer IT was op zoek naar iemand die Frans spreekt in verband met de uitbreiding naar België en Frankrijk, en ik ben toevallig bekend met de Franse taal en cultuur dankzij mijn studie en werk. Voor mij is dit een kans om die vaardigheden te gebruiken in een totaal onbekende omgeving, waar ik elke dag veel leer.

De eerste Frans-Nederlandse training in Brussel is een feit en er wachten nog vele projecten op mijn collega en mij. Het werk heeft enerzijds technische en theoretische aspecten en anderzijds is het heel praktisch en menselijk, wat het interessant maakt. Deze combinatie van slim en sociaal komt in het hele bedrijf terug en wat ik leuk vind is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt om je plek te vinden. Kennis delen en spelen gaan hier hand in hand!

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe productontwikkelingen, evenementen en ander nieuws.