Veldwerk

Nieuwe verbindingsopbouw in één systeem

Veldwerk biedt tijdens het bouwproces van begin tot eind een directe link tussen u en uw aannemer. Communiceer nieuwe verbindingen ter plaatse, van het toevoegen ervan aan het netwerkplan, langs de fysieke realisatie, tot en met de real-time bevestiging van hun upload naar Cocon Fiber.

Deze innovatieve module voor CoconTheWeb laat u en uw aannemer effectiever en efficiënter samenwerken aan het beheer van uw glasvezelnetwerk.

Cocon Fiber

Het slimme registratiesysteem voor glasvezel

Het wereldwijde netwerk van glasvezel voor de telecomindustrie groeit met de dag en wordt steeds complexer. Cocon Fiber is ontwikkeld om specifiek het hoge detailniveau dat bij glasvezel hoort aan te kunnen. Het systeem stelt u in staat om elk aspect van uw glasvezelnetwerk te bekijken en te beheren met informatie die altijd volledig, actueel en betrouwbaar is. 

Direct en gebruiksvriendelijk, hoe complex uw netwerkinfrastructuur ook is. 

Wilt u het zelf zien? Vraag een demo aan!

De beste manier om erachter te komen wat onze softwareoplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen, is door het zelf uit te proberen. We laten u graag zien hoe het werkt met een vrijblijvende demo! 

Als u nieuwsgierig bent en het systeem met eigen ogen wilt zien, vraag dan een demo aan! Wij nemen dan snel contact met u op over uw specifieke behoeften, zodat wij een gerichte demo kunnen opzetten die zo dicht mogelijk ligt bij hoe uw eigen asset managementsysteem eruit zou moeten zien.