SPEER IT – DE MENSEN, HET BEDRIJF 

Bij Speer IT praten we niet graag over onszelf. Maar ja, de mensen maken wel het bedrijf. Het bedrijf waar u mee samenwerkt of dat misschien gaat doen. Daarom stellen wij ons toch graag even voor. De professionals achter de glasvezelregistratie producten en het verhaal achter Speer IT. 

MENSEN MAKEN SPEER IT  

Slimme koppen, sociale koppen. Die mensen kenmerken Speer IT. Van de system engineers tot sales of de servicedesk: zo’n 40 Speer medewerkers zetten hun kennis in om elkaar en u te helpen. Onze directie zorgt ervoor dat al deze mensen zo optimaal mogelijk kunnen werken om de meest goede producten neer te kunnen zetten. We stellen ze graag aan u voor.

team

Kees Jonker

CEO

team

Peterpaul Brundel

CFO

team

Sipke Douna

COO

Werken bij Speer IT?

SPEER IT LUISTERT 

Ons motto: wij innoveren door te luisteren. Daar hebben al onze klanten voordeel van. Concreet: samen met u bedenken we nieuwe oplossingen, die andere klanten ook weer kunnen inzetten. Hierdoor zorgen we er samen met onze klanten voor dat we efficiënter kunnen werken en meer glasvezelaansluitingen kunnen realiseren. Zoals dit voorbeeld van gezamenlijke productontwikkeling.

VAN KOPER NAAR GLASVEZEL 

20 jaar. Zo lang bestaat Speer IT B.V. in 2019, als trotse marktleider in de glasvezelregistratie. In 1987 ontwikkelen de oprichters van Speer IT, in opdracht van PTT (KPN), een geautomatiseerd registratiesysteem voor het complete Nederlandse kopernetwerk. 8 miljoen aansluitingen! In 1999 starten ze met Speer IT om dé specialist in glasvezelregistratie te worden. Grote telecombedrijven zijn al snel klant en sinds 2012 krijgen de producten en werkwijze van Speer IT op alle vlakken erkenning.

KWALITEIT & ZEKERHEID 

Speer IT gaat, in alles, voor kwaliteit. Diverse certificaten zijn het bewijs en geven u zekerheid.

SPEER IT IS OOK MENS en MILIEU

Wij hebben niet alleen hart voor de zaak, maar juist ook voor elkaar en de wereld waarin we mogen leven. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We hebben volledig inzicht in onze Carbon Footprint en zijn als Speer IT actief in diverse CO2-initiatieven. Meer informatie op Speer IT & Duurzaamheid.

MEER WETEN OVER SPEER IT? 

Bel 035 – 6237936. Of mail naar info@speerit.nl of jobs@speerit.nl.