SPEER IT – DE MENSEN, HET BEDRIJF 

Bij Speer IT praten we niet graag over onszelf. Maar ja, de mensen maken wel het bedrijf. Het bedrijf waar u mee samenwerkt of dat misschien gaat doen. Daarom stellen we ons toch even voor. De professionals achter de glasvezelregistratieproducten. En het verhaal achter Speer IT. 

MENSEN MAKEN SPEER IT  

Slimme koppen. Sociale koppen. Die mensen kenmerken Speer IT. Van de system engineers tot sales tot de servicedesk: Speer IT’ers zetten hun kennis in om elkaar en u te helpen.  

Werken bij Speer IT?

SPEER IT LUISTERT 

Ons motto: wij innoveren door te luisteren. Daar hebben al onze klanten voordeel van. Concreet: samen met u bedenken we nieuwe oplossingen, die andere klanten ook weer kunnen inzetten. Hierdoor zorgen we er samen met onze klanten voor dat we efficiënter kunnen werken en meer glasvezelaansluitingen kunnen realiseren. Zoals dit voorbeeld van gezamenlijke productontwikkeling.

VAN KOPER NAAR GLASVEZEL 

20 jaar. Zo lang bestaat Speer IT B.V. in 2019, als trotse marktleider in de glasvezelregistratie. In 1987 ontwikkelen de oprichters van Speer IT, in opdracht van PTT (KPN), een geautomatiseerd registratiesysteem voor het complete Nederlandse kopernetwerk. 8 miljoen aansluitingen! In 1999 starten ze met Speer IT om dé specialist in glasvezelregistratie te worden. Grote telecombedrijven zijn al snel klant en sinds 2012 krijgen de producten en werkwijze van Speer IT op alle vlakken erkenning.

KWALITEIT & ZEKERHEID 

Speer IT gaat, in alles, voor kwaliteit. Diverse certificaten zijn het bewijs en geven u zekerheid.

MEER WETEN OVER SPEER IT? 

Bel 035 – 6237936. Of mail naar info@speerit.nl of jobs@speerit.nl.