Glasvezel is de ader van onze digitale toekomst. Razendsnel internetten, cloud computing, 3D-TV… de mogelijkheden groeien met de dag. Net als het glasvezelnetwerk zelf. Tientallen miljoenen kilometers kabel liggen al ondergronds. Dit roept natuurlijk vragen op. Wie ligt waar, waar zit de storing of waar zijn nieuwe aansluitingen mogelijk? Om dit immense netwerk beheersbaar te houden is een perfecte registratie cruciaal. En dàt is de missie van Speer IT.

Speer IT biedt hoogwaardige glasvezelregistratiesystemen. Onze producten zijn zeer gemakkelijk in gebruik, flexibel van opzet en worden volgens uw wensen geïmplementeerd. Cocon, ons belangrijkste product, is de standaard in Nederland, maar wordt ook internationaal steeds vaker toegepast.

Daarnaast biedt Speer IT u de best mogelijke services. Met trainingen maken we de gebruikers snel wegwijs. En de Speer IT Servicedesk helpt uw bedrijf met vragen, monitort alle systemen en is proactief bij eventuele problemen. Daarbij is Speer IT ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd en waarborgen wij de veiligheid van uw informatie.

Ook duurzaamheid is een belangrijk thema binnen Speer IT. Zo hebben wij volledig inzicht in onze Carbon Footprint. Voor meer informatie over de relatie tussen Speer IT en duurzaamheid verwijzen wij u naar deze pagina.

Meer weten over Speer IT? Download hier onze bedrijfsbrochure.