Trainingen

Trainingen

TRAININGEN – SNEL OPTIMAAL AAN DE SLAG MET COCON!

Gaat uw organisatie werken met onze glasvezel registratiesoftware Cocon? Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen middels onze Cocon software trainingen. Gebruikers kunnen hiervoor intensieve trainingen volgen bij Speer IT zodat ze alles uit de functionaliteiten kunnen halen.

Neem voor meer informatie contact op met onze trainingsafdeling via training@speerit.nl.

 

View Training

COCON VIEW TRAINING – DE BASIS

Volg onze View training en leer de belangrijkste functies: Kennismaken met Cocon en alle basisfeatures. We doen veel oefenopdrachten en aan het eind van de dag is de gebruiker vertrouwd met de belangrijkste functies van Cocon.

 

Muteer Training

COCON MUTEER TRAINING – VOOR DE PRO’S

Cocon voor gevorderden en een vervolg op de View Training. Deze training duurt drie dagen. We gaan dieper in op de verschillende functionaliteiten en het wijzigen van data binnen Cocon. Volg onze Muteer training en leer de gevorderde functies voor het optimaal benutten van de mogelijkheden van Cocon.

Sales Training

COCON SALES TRAINING

Volg onze sales training en leer administratieve functies: Speciaal ontwikkeld voor uw verkoopafdeling. Centraal in deze training: het maken van projectgeografie en de trajectrouteringstool. De View Training geldt als noodzakelijke basis voor de Sales Training.