Trainingen

Trainingen

TRAININGEN – SNEL OPTIMAAL AAN DE SLAG MET COCON!

Gaat uw organisatie werken met onze glasvezel registratiesoftware Cocon? Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen middels onze Cocon software trainingen. Gebruikers kunnen hiervoor intensieve trainingen volgen bij Speer IT zodat ze alles uit de functionaliteiten kunnen halen.

Neem voor meer informatie contact op met onze trainingsafdeling via training@speerit.nl.

 

 

View Training

COCON VIEW TRAINING – DE BASIS

Volg onze View training en leer de belangrijkste functies: Kennismaken met Cocon en alle basisfeatures. We doen veel oefenopdrachten en aan het eind van de dag is de gebruiker vertrouwd met de belangrijkste functies van Cocon.

 

Muteer Training

COCON MUTEER TRAINING – VOOR DE PRO’S

Cocon voor gevorderden en een vervolg op de View Training. Deze training duurt drie dagen. We gaan dieper in op de verschillende functionaliteiten en het wijzigen van data binnen Cocon. Volg onze Muteer training en leer de gevorderde functies voor het optimaal benutten van de mogelijkheden van Cocon.

CoconTheWeb

Cocontheweb view training

View

Volg onze CoconTheWeb view training en leer hoe je snel inzage kunt krijgen in netwerken. Deze training is speciaal voor de mensen in het veld die on the spot informatie nodig hebben om de werkzaamheden goed te laten verlopen.

Veldwerk

De Veldwerk trainingen zijn aanvullende trainingen op de CoconTheWeb view training. Tijdens deze training leren aannemers en monteurs hoe ze hun werkzaamheden op kunnen leveren via CoconTheWeb. De CoconTheWeb view geldt als noodzakelijke basis voor de Veldwerk trainingen