REGISTREREN? HET ZIT IN ONS SYSTEEM

Glasvezel is de slagader van onze digitale wereld. Razendsnel internetten, interactieve tv, videobellen, cloud computing… het werkt niet zonder een beheersbaar glasvezelnetwerk. Speer IT is de partner voor telecombedrijven, netwerkbeheerders en aannemers (glasvezelaanleg en -beheer). Wij bieden u de software en systemen voor perfecte registratie van uw glasvezel, bekijk ons product Cocon, hoogwaardige glasvezel registratie met uitgebreide mogelijkheden! 

HET GLASVEZELNETWERK

Vele kilometers kabel liggen al ondergronds en bovengronds. Of het nou FttH, FttO, of FttB is, het glasvezelnetwerk groeit nog elke dag. Een ondoordringbare wirwar aan kabels is een nachtmerrie voor elke netbeheerder. Want u wilt duidelijke antwoorden op belangrijke vragen, zoals: 

  • Waar ligt de concurrentie? 
  • Waar zit de storing of onderbreking? 
  • Waar zijn nieuwe aansluitingen mogelijk en hoeveel? 
  • Wat zijn de aanlegkosten? 

Daarom stelden wij onszelf zo’n 20 jaar geleden deze belangrijke vraag: “Hoe houden we het glasvezelnetwerk beheersbaar?” 

PERFECTE REGISTRATIE, BEHEERSBAAR NETWERK

Een perfecte registratie van uw netwerk. Dát is de missie van Speer IT. Daarvoor is perfecte registratie van elke glasvezel cruciaal. Als telecom gespecialiseerd IT-bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van software en systemen voor glasvezelbeheer en -registratie. Ons belangrijkste product is onze software Cocon. Voor het noodzakelijke overzicht in de ogenschijnlijke chaos. Een georganiseerde glasvezelinfrastructuur. 

SOFTWARE EN SYSTEMEN VOOR hoogwaardige glasvezel registratie met uitgebreide mogelijkheden!

Hoogwaardige glasvezel registratiesystemen met uitgebreide mogelijkheden biedt Speer IT. Toch zijn ze eenvoudig in gebruik en flexibel van opzet. Dat maakt maatwerk volgens uw specifieke wensen goed te realiseren. Cocon, onze snelle en gebruiksvriendelijke registratie-applicatie, is de standaard in Nederland. Internationaal passen grote telecomorganisaties Cocon ook steeds vaker toe. Bekijk alle Speer IT-producten. 

SERVICE, TRAINING, SAFETY EN ZEKERHEID

Meedenken en service bieden is voor ons een vanzelfsprekend. De zeer gewaardeerde Speer IT Servicedesk helpt uw bedrijf met vragen, monitort alle registratiesystemen en is proactief bij eventuele problemen. Met trainingen maken we u snel wegwijs in het gebruik van de systemen. Ook bieden we u graag zekerheid: onze ISO 9001-certificering garandeert dat wij aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement voldoen. Met ISO 27001 waarborgen wij de veiligheid van uw informatie. Bekijk alle Speer IT-services. 

SPEER IT IS OOK MENS en MILIEU

Wij hebben niet alleen hart voor de zaak, maar juist ook voor elkaar en de wereld waarin we mogen leven. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We hebben volledig inzicht in onze Carbon Footprint en zijn als Speer IT actief in diverse CO2-initiatieven. Meer informatie op Speer IT & Duurzaamheid.   

EENS PRATEN MET SPEER IT?

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met glasvezel registratiesystemen van Speer IT? Download onze bedrijfsbrochure, bel 035 – 6237936 of mail naar info@speerit.nl. Speer IT, de marktleider in glasvezelregistratiesoftware. 

Aanmelden voor de Speer IT Update

De Speer IT Update is de nieuwsbrief die we alleen versturen als we echt iets te melden hebben.