Onze Speerworks Cocon specialisten

Speer IT kenmerkt zich door het leveren van topproducten. Om de klanten van Speer IT nog beter te ondersteunen is in 2014 Speerworks opgericht.
Speerworks zet talenten in op locatie bij de klant, direct in uw eigen bedrijfsproces en op de manier zoals u werkt. Tegelijkertijd zijn deze talenten geselecteerd en opgeleid om kritisch te blijven, omdat wij zeker weten dat we u daarmee helpen. Deze service is exclusief voor de klanten van Speer IT. Op deze wijze kunnen we u dus optimaal ondersteunen bij het gebruik van de producten van Speer IT.

Medewerkers van Speerworks worden intern opgeleid bij Speer IT. Daarbij doen zij ervaring op in het testen van nieuwe producten in Cocon en de vernieuwde webomgeving, CoconTheWeb en werken ze mee in de professionele supportomgeving van Speer IT. Op deze manier kennen ze de producten van Speer IT door en door en hebben ze ervaring opgedaan met uiteenlopende klantvragen.

U zou bijvoorbeeld bij de onderstaande situaties aan Speerworks kunnen denken:

  • Projecten begeleiden of uitvoeren die als doel hebben om de algemene kwaliteit van de Cocon gegevens te verbeteren.
  • Begeleiden van een afdeling bij een verandering m.b.t interne processen.
  • Begeleiden van uw leveranciers tijdens oplevering van projecten aan u.

Zoals de ervaring met Speer IT ons leert, is elke klantvraag uniek, net als het talent dat deel uitmaakt van Speer IT en Speerworks.
Wij zorgen dan ook voor een passend aanbod van talent en ervaring op basis van uw wensen.
Speerworks doelt op langdurige en succesvolle samenwerkingen dus de kwaliteit gaat voor, net als bij Speer IT.

Speerworks, connecting knowledge

Voor vragen over de inzet van Speerworks medewerkers, kunt u contact opnemen met Kees Jonker of Myrthe Rook via +31(0)35-6237936 of info@speerworks.nl.