Speer IT is toonaangevend en marktleider in Nederland in glasvezelregistratiesoftware dat willen we blijven. Dus stoppen onze 40 ervaren professionals veel energie in het beter maken van onze producten en diensten. We zoeken mensen die ook het verschil willen maken. Jezelf ontwikkelen, maximale inzet en eigen initiatief staan voorop. Een uitstekende vergoeding en een prettige werkomgeving spreken vanzelf. Speer IT is gevestigd in een fraai kantoorpand aan de rand van Baarn. Kijk hier voor onze vacatures.  


Ervaren .NET
Ontwikkelaar

Cocon logo Speer IT

Speer IT gaat uitbreiden! Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren .NET Ontwikkelaar. Ben jij op zoek naar een functie als .NET Ontwikkelaar waarbij je werkt aan de ontwikkeling van de nieuwe C# programmatuur? Werk je daarnaast graag met VB.NET applicaties? En wil je graag werken in een omgeving waarin innovatie en kwaliteit centraal staat? Dan zoeken wij jou!


Software
Architect

Cocon logo Speer IT

Ben jij op zoek naar een functie als Software Architect waarbij je werkt aan het functioneel en technisch uitwerken van nieuwe ontwikkelingen binnen onze applicatie? Lijkt jou het leuk om naast jouw rol als Software Architect ook een rol te vervullen als Business Analist? Dan zoeken wij jou!


Open
sollicitatie

Cocon logo Speer IT

Ben jij opzoek naar een leuke en nieuwe uitdaging? Speer IT is altijd opzoek naar nieuwe talenten, daarom zouden wij het leuk vinden als je jouw leukste motivatie + cv stuurt naar jobs@speerit.nl